Nettkursleverandører

Dette er en oversikt over firmaer og virksomheter som tilbyr nettkurs.

Lucubrate
Lucubrate er en plattform for kurs (LMS). Lucubrate tilbyr kurs gratis hosting av nettkurs for de som ønsker å lage egne kurs.
logo
Nidecon er et konsulentselskap som leverer konsulttjeneste, kompetanse og nettkurs
AOF
AOF har flere varianter av nettstudier, sånn at du kan velge den studieformen som passer best for deg.
Basic
Veien til ektefølt kommunikasjon. Se hvordan .basic-metodikken hjelper deg til å formidle din verdi med trygghet og klarhet
Båtførerprøven.no
Tilbyr::
Et levende e-læringskurs til båtførerprøven med illustrasjoner, animasjoner og film. Utviklet med fokus på din læring.
Cimple
Cimple er en totalleverandør innenfor utvikling av e-læring og nettkurs. Vi utvikler alt fra mindre mikrolæringskurs på mobil til større nettkurs og omfattende e-opplæringsprogrammer med kursmoduler, tester, eksamener, oppgaver og undersøkelser.
Confex
Confex er en ledende leverandør av kurs tilpasset det skandinaviske arbeidslivet. Confex tilbyr en unik bredde av kurs for et vidt spekter av yrkesgrupper og bransjer.
Web:
Didac
Tilbyr::
Didac trainer er at forfatterverktøyet og administrasjonsdelen av systemet er en og samme løsning.
Web:
Gjør en forskjell
Personlig har jeg aldri angret på de investeringene jeg har gjort i meg selv og min egen utvikling. All tid, penger og energi jeg har puttet inn har gitt meg et mangfold tilbake.
Instant
Instant Norge AS har lang erfaring med import og salg av stillas, lifter og produkter til byggeplassen. Kursene bygger på lang og bred erfaring fra bransjen, i en moderne og fleksibel innpakning.
Web:

Klikk på “Alle” for å få frem en liste med en kort beskrivelse av de ulike nettkursleverandørene. Du kan klikke på “Tematisk” og deretter på en kategori for å finne hvem som tilbyr nettkurs i den aktuelle kategorien (tallet i parentes forteller hvor mange nettkursleverandører som tilbyr kurs i den aktuelle kategorien). Eller du kan søke med hvilket som helst søkeord eller del av ord. Finner du ikke det du søker, kan du søke i bestemte søkefelt. For å innskrenke søket kan du fylle inn i flere søkefelt.