Didac
Tilbyr:

Didac trainer er norskutviklet, spesielt tilpasset Nordiske virksomheter. Løsningen er 100 % nettbasert og brukes i dag av over 120 virksomheter, alt fra mindre bedrifter til store konsern. Både Didac trainer og prismodellen er skalerbar etter størrelsen på virksomheten, noe som innebærer at man kan starte i det små og bygge ut nettskolen i takt med økt bruk. Vi har jobbet med utvikling av læringsplattformer i over 15 år, og har solid kompetanse med å implementere denne type løsninger i både private og offentlige virksomheter.

Produksjon og administrasjon i samme system
En av de store styrkene med Didac trainer er at forfatterverktøyet og administrasjonsdelen av systemet er en og samme løsning. I praksis betyr dette at man ikke behøver å laste opp SCORM pakker ved alle små og store endringer – det er bare å gjøre endringen, lagre og så er det oppdatert for de som har tilgang til kurset. Enklere blir det ikke!

Alle verktøy følger med
Didac trainer inneholder avanserte, men samtidig brukervennlige forfatterverktøy. I verktøyene kan det lages alt fra små mikrokurs som skal distribueres raskt ut til et stort antall brukere, eller mer omfattende nettkurs og opplæringsprogram – alle verktøyene følger med i løsningen!

Web

Send Message

Vennligst log in slik at du kan sende en melding til denne nettkursleverandøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *