Nettkursleverandører

Dette er en oversikt over firmaer og virksomheter som tilbyr nettkurs.

Lucubrate
Lucubrate er en plattform for kurs (LMS). Lucubrate tilbyr kurs gratis hosting av nettkurs for de som ønsker å lage egne kurs.
logo
Nidecon er et konsulentselskap som leverer konsulttjeneste, kompetanse og nettkurs
AOF
AOF har flere varianter av nettstudier, sånn at du kan velge den studieformen som passer best for deg.
Basic
Veien til ektefølt kommunikasjon. Se hvordan .basic-metodikken hjelper deg til å formidle din verdi med trygghet og klarhet
Cimple
Cimple er en totalleverandør innenfor utvikling av e-læring og nettkurs. Vi utvikler alt fra mindre mikrolæringskurs på mobil til større nettkurs og omfattende e-opplæringsprogrammer med kursmoduler, tester, eksamener, oppgaver og undersøkelser.
Confex
Confex er en ledende leverandør av kurs tilpasset det skandinaviske arbeidslivet. Confex tilbyr en unik bredde av kurs for et vidt spekter av yrkesgrupper og bransjer.
Web: Confex
Gjør en forskjell
Personlig har jeg aldri angret på de investeringene jeg har gjort i meg selv og min egen utvikling. All tid, penger og energi jeg har puttet inn har gitt meg et mangfold tilbake.
Institutt for journalistikk
Har du ikke mulighet til å reise vekk for å gå på kurs, kan du ta deler av IJs tilbud som nettkurs. Bedrifter kan bestille nettkurs for hele redaksjonen.
Inventura
De ansatte er virksomhetens viktigste kapital. Dette gjelder også på innkjøp. Finn ut hvilke seminar vi har på agendaen, og les mer om hvilke kurs vi kan tilby din bedrift.
Jordmorklinikken
Kurset vil ta utgangspunktet i den normale fødselsprosessen, men vi vil også komme inn på situasjoner som avviker fra det normale.

Klikk på “Alle” for å få frem en liste med en kort beskrivelse av de ulike nettkursleverandørene. Du kan klikke på “Tematisk” og deretter på en kategori for å finne hvem som tilbyr nettkurs i den aktuelle kategorien (tallet i parentes forteller hvor mange nettkursleverandører som tilbyr kurs i den aktuelle kategorien). Eller du kan søke med hvilket som helst søkeord eller del av ord. Finner du ikke det du søker, kan du søke i bestemte søkefelt. For å innskrenke søket kan du fylle inn i flere søkefelt.