Directory Category: e-læring

e-læring

Lucubrate
Lucubrate er en plattform for kurs (LMS). Lucubrate tilbyr kurs gratis hosting av nettkurs for de som ønsker å lage egne kurs.
Basic
Veien til ektefølt kommunikasjon. Se hvordan .basic-metodikken hjelper deg til å formidle din verdi med trygghet og klarhet
Cimple
Cimple er en totalleverandør innenfor utvikling av e-læring og nettkurs. Vi utvikler alt fra mindre mikrolæringskurs på mobil til større nettkurs og omfattende e-opplæringsprogrammer med kursmoduler, tester, eksamener, oppgaver og undersøkelser.
Confex
Confex er en ledende leverandør av kurs tilpasset det skandinaviske arbeidslivet. Confex tilbyr en unik bredde av kurs for et vidt spekter av yrkesgrupper og bransjer.
Web:
LUDENS
E-læringsplattformen Inwise er blant markedets mest brukervennlige løsninger. Den er utviklet av oss i Ludens i samarbeid med våre kunder.
Web:
NKI
NKI har flere varianter av nettstudier, sånn at du kan velge den studieformen som passer best for deg.
Web:
Norsk Interaktiv
Norsk Interaktiv har det som skal til for å få bedrifter og organisasjoner i gang med bærekraftig kompetanseutvikling vha e-læring.
STI
Vi hjelper deg med å finne, vinne og beholde kunder. STI tilbyr et intuitivt LMS (Learning Management System) som gjør det enkelt og morsomt å gjennomføre digital læring.