Directory Category: LMS

Basic
Virksomhetens navn
Veien til ektefølt kommunikasjon. Se hvordan .basic-metodikken hjelper deg til å formidle din verdi med trygghet og klarhet
Didac
Virksomhetens navn
Tilbyr:
Didac trainer er at forfatterverktøyet og administrasjonsdelen av systemet er en og samme løsning.
Web
LUDENS
Virksomhetens navn
E-læringsplattformen Inwise er blant markedets mest brukervennlige løsninger. Den er utviklet av oss i Ludens i samarbeid med våre kunder.
Web
Norsk Interaktiv
Virksomhetens navn
Norsk Interaktiv har det som skal til for å få bedrifter og organisasjoner i gang med bærekraftig kompetanseutvikling vha e-læring.
Sermo
Virksomhetens navn
Sermo.no er en komplett digitalt kursplattform (e-læring) og er utviklet av Altnet media \ Webskaper. Dersom du ønsker din egen kursplattform, er det mulig å kjøpe lisens og programvare for selvstendig drift.
Simployer
Virksomhetens navn
Tilbyr også læring på flere forskjellige plattformer: i klasserom, e-læring eller direktesendinger, eller en kombinasjon av flere.
Simplylearn
Virksomhetens navn
Tilbyr:
Simplylearn gir deg et pedagogisk rammeverk for ditt kursmateriell – så du kan fokusere på undervisning og menneskene heller enn formatet og det tekniske.

STI

STI
Virksomhetens navn
Vi hjelper deg med å finne, vinne og beholde kunder. STI tilbyr et intuitivt LMS (Learning Management System) som gjør det enkelt og morsomt å gjennomføre digital læring.