Directory Category: Nettkurs

Nettkurs

Lucubrate
Lucubrate er en plattform for kurs (LMS). Lucubrate tilbyr kurs gratis hosting av nettkurs for de som ønsker å lage egne kurs.
AOF
AOF har flere varianter av nettstudier, sånn at du kan velge den studieformen som passer best for deg.
Basic
Veien til ektefølt kommunikasjon. Se hvordan .basic-metodikken hjelper deg til å formidle din verdi med trygghet og klarhet
Båtførerprøven.no
Tilbyr::
Et levende e-læringskurs til båtførerprøven med illustrasjoner, animasjoner og film. Utviklet med fokus på din læring.
Cimple
Cimple er en totalleverandør innenfor utvikling av e-læring og nettkurs. Vi utvikler alt fra mindre mikrolæringskurs på mobil til større nettkurs og omfattende e-opplæringsprogrammer med kursmoduler, tester, eksamener, oppgaver og undersøkelser.
Confex
Confex er en ledende leverandør av kurs tilpasset det skandinaviske arbeidslivet. Confex tilbyr en unik bredde av kurs for et vidt spekter av yrkesgrupper og bransjer.
Web:
Didac
Tilbyr::
Didac trainer er at forfatterverktøyet og administrasjonsdelen av systemet er en og samme løsning.
Web:
Gjør en forskjell
Personlig har jeg aldri angret på de investeringene jeg har gjort i meg selv og min egen utvikling. All tid, penger og energi jeg har puttet inn har gitt meg et mangfold tilbake.
Instant
Instant Norge AS har lang erfaring med import og salg av stillas, lifter og produkter til byggeplassen. Kursene bygger på lang og bred erfaring fra bransjen, i en moderne og fleksibel innpakning.
Web:
Institutt for journalistikk
Har du ikke mulighet til å reise vekk for å gå på kurs, kan du ta deler av IJs tilbud som nettkurs. Bedrifter kan bestille nettkurs for hele redaksjonen.